Showroom-tilat

Haluatko tuotteellesi tai palvelullesi näkyvän paikan Showroom-tiloistamme?

Lasiseinillä varustetuissa showroomeissa esittelemme kumppaniemme tuotteita tai palveluita ja järjestämme kokemuksellisia taukoja kokousvieraillemme. Showroom-tilamme toimivat vierailijoiden virikkeellisinä tiloina, joissa voi tutustua trendeihin tai testata yhteistyökumppaniemme palveluita ja tuotteita.

Tilamme toimivat myös Pop-Up -kauppana, messutilana, tapaamistilana, näyttelytilana kuin toimistonakin. Vain mielikuvitus on rajana!

Katso 3D-kuvat

Showroom 1    Showroom 2     Showroom 3

Ota yhteyttä

Operated by Innovation Home

Tapahtumatila Tampere. Vuokrattavat tilat tapahtumille Tampereella. Finlayson Meetings tarjoaa vuokrattavat kokoustilat ja tapahtumatilat Tampereella. Kuvassa valoisa ja erilaisiin tarkoituksiin muunneltava tapahtumatila.
Tapahtumatila Tampere. Vuokrattavat tilat tapahtumille Tampereella. Finlayson Meetings, Finlaysonin alue. Workshop-tila. Muunneltava tila tuote-esittelyille, kokouksille tai esiintymisille Tampereella. Kuvassa muunneltava tapahtuma- ja kokoustila, joka soveltuu esimerkiksi rentoutumishetkiin kokouspäivän aikana. Kuvassa henkilö urheiluvaatteissa istuu jumppalaitteen päällä ja katsoo kameraan.
Tapahtumatila Tampere. Vuokrattavat tilat tapahtumille Tampereella. Finlayson Meetings, Finlaysonin alue. Workshop-tila. Muunneltava tila tuote-esittelyille, kokouksille tai esiintymisille Tampereella. Kuvassa muunneltava tapahtuma- ja kokoustila, joka soveltuu esimerkiksi rentoutumishetkiin kokouspäivän aikana.
Tapahtumatila Tampere. Vuokrattavat tilat tapahtumille Tampereella. Finlayson Meetings, Finlaysonin alue. Kuvassa valoisa ja erilaisiin tarkoituksiin muunneltava tapahtumatila, jonka yksi seinä on lasia.

Katso 3D-kuvat

Showroom 1    Showroom 2     Showroom 3

Ota yhteyttä

Operated by Innovation Home