Tapahtumatila. Kokoustila Tampere, Finlaysonin alue. Finlayson Meetings tarjoaa vuokrattavat kokoustilat ja tapahtumatilat Tampereella. Kuvassa Finlayson Meetingsin avoin aula. Kuvassa ihmisiä kerääntyneinä aulakahvilan tiskin ympärille.

HUOLETTOMUUTTA JA ELÄMYKSIÄ

Kokous- ja tapahtumapakettimme johdattavat jokaisen osallistujan uusien kokemusten äärelle. Tilat muuntautuvat mukanasi, ja tapahtumat suunnitellaan sinulle sopiviksi.​

Jokainen tilaisuus on tilaisuus verkostoitua, tilaisuus kohdata, tilaisuus tehdä vaikutus, oppia uutta, suunnitella, solmia sopimuksia, päästä yhteisymmärrykseen… tilaisuuksien lista on loputon, sanan molemmissa merkityksissä. ​

Järjestä kanssamme tilaisuus, jonka kokee vain kerran elämässä.

Tapahtumatila. Kokoustila Tampere, Finlaysonin alue. Finlayson Meetings tarjoaa vuokrattavat kokoustilat ja tapahtumatilat Tampereella. Kuvassa tapahtumajuontaja katsoo kameraan hymyillen mikrofoni kädessään.

Hyvä palvelu piristää kokouspäiviä

Finlayson Meetings on Finlaysonin alueen omistavan työeläkeyhtiö Varman sekä kokous- ja tapahtumakeskuksen operaattorina toimivan Innovation Homen yhteishanke, joka vahvistaa ja uudistaa alueen palvelutarjontaa.

Uudella kokous- ja tapahtumakeskuksellamme vastaamme Finlaysonin alueen yrityksiltä tulleisiin toiveisiin ja tarpeisiin yrityksen omia toimistotiloja täydentävistä ja tukevista kokous- ja tapahtumatiloista oheispalveluineen.

Panostamme käyttäjäkokemukseen erityisen paljon: laadukkailla kalusteilla ja teknologialla varustettujen viihtyisien tilojen käytön tukena on joukko ammattilaisia, jotka vastaavat palvelun sujuvuudesta ensikontaktista alkaen.

Uudet tilat muuntautuvat moneksi: vuokraa unelmien tila tilaisuuteen kuin tilaisuuteen ja rentoudu – olet hyvissä käsissä.

Varaa kokoustila

Operated by Innovation Home

Haluatko järjestää tilaisuuden?

1.

Varaa kokoustilat suoraan varausjärjestelmästämme
tai ota yhteyttä sähköpostitse varataksesi yksityistilaisuuden.

2.

Voit varata tarjoilut suoraan varausjärjestelmästä.
Yksityistilaisuuden suunnitteluvaiheessa henkilökuntamme esittelee tilaisuuteesi eri vaihtoehtomenuja.

Työelämä on hektistä ja panostamme hyvinvointiin. Kokousten käytänteet muuntautuvat ja kokoustilojen täytyy palvella käyttäjäänsä sekä tarjota mahdollisuuksia.

Elämyksellisyyttä ja lisäarvoa onnistuneeseen kokouspäivään voivat tuoda esimerkiksi päivää tauottavat tyky-palvelut ja elämykselliset aktiviteetit.
Kokoustilojen kalustus on osallistujille ergonomista ja tarjoaa vaihtoehtoisia työskentelymuotoja: työskentele seisten, istuen tai ottaen rennosti.