Tapahtumatila. Kokoustila Tampere, Finlaysonin alue. Finlayson Meetings tarjoaa vuokrattavat kokoustilat ja tapahtumatilat Tampereella. Muunneltava tapahtumatila Tampereella mahdollistaa monenlaiset tapahtumat. Kuvassa kahvilan salaattiannos.

Ravintola-Kahvila

Oma ravintola-kahvilamme on kaikille auki lounaasta alkuiltaan asti. Tarjolla on joka arkipäivä raikas lounassalaatti, jonka henkilökuntamme rakentaa toiveiden mukaisesti laadukkaista ja tuoreista raaka-aineista erikoisruokavaliot huomioiden. Lounassalaattimme sisältää lämmintä leipää sekä luomukahvin tai -teen. Valikoimastamme löytyy lisäksi muita luomutuotteita, esimerkiksi viinejä. Tilausvalikoimamme on hyvin laaja, joten löydämme yhdessä kokoukseenne tai tapahtumaanne juuri teille sopivat tarjottavat erityisruokavaliot huomioiden – tarvittaessa samppanjan kera!

Aukioloajat: ma–pe 8–16

Katso lounaslista
Tapahtumatila. Kokoustila Tampere, Finlaysonin alue. Finlayson Meetings tarjoaa vuokrattavat kokoustilat ja tapahtumatilat Tampereella. Kuvassa Finlayson Meetingsin avoin aula ja aulakahvilan tiski.

Vitriinimme on katettu herkuilla: makeita ja suolaisia leivonnaisia sekä täytettyjä leipiä ja croissantteja sekä raikkaita smoothieita. Tiesitkö, että valmistamme smoothiet tilauksesta ja että ne ovat aina vegaanisia? Mukana on myös vaihtuvia herkkuja kauden mukaisesti.

Päivitämme mielellämme tarjontaa toiveiden perusteella, joten kerro rohkeasti oma herkkutoiveesi henkilökunnalle.

Oletko tulossa vierailemaan isommalla porukalla? Soita meille etukäteen numeroon 040 120 7499, niin varmistamme, että meillä on teille pöytä katettuna!

Ota yhteyttä

Operated by Innovation Home

Catering

Järjestämme maistuvat kokous- ja tapahtumatarjoilut erillisen tilauksen mukaisesti. Voit huoletta tilata meiltä aamiaistarjoilun, lounaan tai kahvituksen maistuvilla lisukkeilla. Kokoustarjoilut saat tilattua verkkopalvelustamme kokoustilavarauksen yhteydessä. Tarjolla on pientä suolaista sekä herkullisia makeita leivonnaisia, kokouspullia unohtamatta. Lisäksi valmistamme terveellisiä välipaloja tilauksesta. Isompiin tilaisuuksiin järjestämme toiveidesi mukaan kattavamman menutarjoilun alkupaloista jälkiruokaan asti.

Toimitamme kokoustarjoiluja Media54/Siperian rakennuksen sisällä. Ota yhteyttä, niin jutellaan, miten voisimme virkistää toimistonne tilaisuuksia!

Katso kokoustarjoiluesimerkit tästä.

Ota yhteyttä Varaa kokoustarjoilut

Operated by Innovation Home

Tapahtumatila. Kokoustila Tampere, Finlaysonin alue. Finlayson Meetings tarjoaa vuokrattavat kokoustilat ja tapahtumatilat Tampereella. Kuvassa näyttävästi katettuja leikkeleitä, juustoja ja viinirypäleitä.
Tapahtumatila. Kokoustila Tampere, Finlaysonin alue. Finlayson Meetings tarjoaa vuokrattavat kokoustilat ja tapahtumatilat Tampereella. Kuvassa macarons-leivoksia ja juomalaseja.
Tapahtumatila. Kokoustila Tampere, Finlaysonin alue. Finlayson Meetings tarjoaa vuokrattavat kokoustilat ja tapahtumatilat Tampereella. Kuvassa näyttävästi katettuja leikkeleitä, juustoja ja viinirypäleitä sekä ruokailevia tapahtumakävijöitä.
Tapahtumatila. Kokoustila Tampere, Finlaysonin alue. Finlayson Meetings tarjoaa vuokrattavat kokoustilat ja tapahtumatilat Tampereella. Kuvassa viinipulloja ja viinilaseja.
Tapahtumatila. Kokoustila Tampere, Finlaysonin alue. Finlayson Meetings tarjoaa vuokrattavat kokoustilat ja tapahtumatilat Tampereella. Kuvassa näyttävästi katettuja leikkeleitä, juustoja, viinirypäleitä ja keksejä sekä kahvia.

Ota yhteyttä Varaa kokoustarjoilut

Operated by Innovation Home