Ravintola-Kahvila

Oma kahvila-ravintolamme on kaikille auki lounaasta alkuiltaan asti. Tarjolla on joka arkipäivä raikas salaattilounas, jonka henkilökuntamme rakentaa toiveiden mukaisesti laadukkaista raaka-aineista myös erikoisruokavaliot huomioiden.

Tarjolla on lisäksi maistuvia herkkuja vitriinistä: kakkuja, piirakoita, täytettyjä leipiä, leivonnaisia ja raikkaita smoothieita. Mukana on myös vaihtuvia herkkuja kauden mukaisesti.

Päivitämme tarjontaa toiveiden mukaan, joten kerro oma herkkutoiveesi henkilökunnalle!

Aukioloajat: ma-pe 9–16

Catering

Järjestämme maistuvat kokous- ja tapahtumatarjoilut erillisen tilauksen mukaisesti. Voit huoletta tilata meiltä aamiaistarjoilun, lounaan tai kahvituksen maistuvilla lisukkeilla. Tarjolla on pientä suolaista sekä herkullisia makeita leivonnaisia, kokouspullia unohtamatta. Lisäksi valmistamme terveellisiä välipaloja tilauksesta. Isompiin tilaisuuksiin järjestämme myös kattavamman menutarjoilun alkupaloista jälkiruokaan asti.

Löydät purtavan lisäksi myös ihanat virvokkeet sekä raikkaat smoothiet. Valikoimastamme löytyy myös samppanjaa sekä laadukkaita viinejä. Valikoimamme on hyvin laaja, joten löydämme yhdessä kokoukseenne tai tapahtumaanne juuri teille sopivat tarjottavat, erityisruokavaliot huomioiden.

Miten virkistämme teidän tilaisuutenne?

Ota yhteyttä